06 20 257 1049

Hívjon ha kérdése van

janabadog@gmail.com

Írjon ha kérdése van

Bádogos munkák

Legyen szó gyártásról vagy kivitelezésről ránk számíthat

Cégünk 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás. Bádogos szerkezetek gyártásával és kivitelezésével foglalkozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a bádogos kiegészítők gyártására.

Szolgáltatásaink

Bádogos gyártás

Modern anyagokkal profi kivitelezés. Minden esetben a maximális minőségre, hosszútávon megbízható végeredményre törekszünk. .

Bádogos kivitelezés

Lecserélné régi ereszét? Csöpög valahol? Beázik a tető? Ránk számíthat! Legyen szó egy kisseb ereszcsatorna tisztításról vagy akár egy tető lecseréléséről mi megoldjuk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Cserepes lemez fedés

Cserepeslemez tetőfedést bármilyen tetőtípusnál lehet használni, 14 fokos hajlásszög felett. A tetőfedő lemez nyújtotta számos előny, a kiváló tulajdonságok és a hagyományos tetőcserép profilozás szinte minden épülettípushoz felhasználhatóvá teszi a terméket.

Trapéz lemez fedés

Leggyakoribb felhasználási terület: ipari létesítményekben található meg, de lakossági felhasználásban is kezd elterjedni mobilgarázsok burkolataként és a famintás kivitelű lemez kerítések burkolataként. Fedélhéjak készítése minimálisan 8” tetőhajlástól és 6méteres lemezhosszig gyártható.

Álló korcolt lemez fedésa

A fedés készülhet a legolcsóbb horganyzott vaslemezből, vagy színes illetve natúr alumíniumból, de lehet akár réz vagy horgany lemezből is. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.

Falburkolatok kivitelezése

Sávos burkolati rendszer feszültségmentes szerelést biztosítva kezeli a homlokzati lemezek hőtágulását, elkerülve azok deformációját. A háttérszerkezet akár 30 cm vastagságú szigetelés elhelyezését is lehetővé teszi, kiemelkedően energiahatékony homlokzatok létrehozását eredményezve.

Tekintse meg a referenciáinkat