Posted on Hozzászólás most!

Te Tudtad?

A “JANA BÁDOG” 2006-ban családi vállalkozásként indult.

Azóta sikerült fejlődnünk és megismertetnünk magunkat, és a munkánkat az emberekkel.

Saját,korszerű gépekkel felszerelt műhelyünkben,számos nagyobb bádogos cégnek,magánszemélynek,kivitelezőnek gyártunk bádogtermékeket, legyen szó egyedi vagy alapbádogról. Igyekszünk minden megrendelőnk igényét kielégíteni,épp ezért kézi és gépi gyártással készült termékek is rendelhetők,megvásárolhatók nálunk.

A gyártások mellett kivitelezést is végzünk,ahová felszerelt műhelykocsikkal érkezünk. Nem csak a tetőn dolgozunk,minden, lemezmunkát igénylő feladatban igyekszünk helytállni.

Új profilként emelném ki,hogy vállaljuk cégek telephelyek teljes körű karbantartását. Gondolok itt tetőjavításra,vízelvezető árkok tisztítására,fűnyírásra,kerítésjavításra. Ezekben segítségünkre van egy 12m-es magasságig felérő kosaras emelő, egy fűnyírótraktor,és már egy minikotró is. Gépparkunkat folyamatosan bővítjük.

Ezek segítségével szinte bármilyen feladatot el tudunk végezni.

A minikotróhoz nagy adapter szettel rendelkezünk, van lukfúró, vésőfej, keskenyebb (20cm) kanál, a legszélesebb kanál (80cm), van még úgynevezett rönkfogónk is amivel könnyedén elpakolhatók az útban lévő nagyobb tárgyak.

Meglévő Partnereink:

  • Csákvári Zrt.
  • Sóstó Ingatlanfejlesztő Zrt.
  • Transdanubia Zrt.
  • Széphő Zrt
  • Himile Europe Kft.

A teljeskörű karbantartás minden esetben egyedi megbeszélést igényel.!

Keressen Bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük