Posted on 4 hozzászólás

Lemez kerítés mellett szóló érvek

1., Nem kell rendszeresen újrafesteni,cserélni

 • A nádkerítést cserélni kell. A fa kerítést pedig érdemes legalább utcafronton évente lecsiszolni és újrafesteni. Ez munka pedig nem tartozik kedvenc időtöltéseink közé. A trapézlemezből készült kerítésed több mint 10 év múlva is ugyanolyan szép lesz,mint amikor felkerült. A legidőtállóbb megoldás,hisz gondoljunk csak bele…. Tetőfedésre is használják ahol igazán fontos az időtálló,vízbiztos burkolat kialakítása amit a hó,jég és szél sem kímél.

2., Szín választék

 • Igen,igen a fakerítést is le tudod festeni bármilyen színűre. Ebben az esetben azért emelem ki a színválasztékot,mert sokak szemében a trapézlemez csak ipari terület kerítése lehet,fehér,ezüstös vagy szürke színben. De ez szerencsére nem így van,egyre többen választják ezt a megoldást kerítésnek. Vannak színes és famintás,teljesen élethű faerezetű trapézlemezek. Ma már a kőhatású lemez sem újdonság,és a színesekből is választhatunk matt vagy fényes kivitelt. A tapasztalat az,hogy legtöbben a famintás lemezt részesítik előnyben,de van aki a ház színéhez passzolót választ.

3., Modern desing

 • Ha kedveled a minimalista,modern kinézetet akkor ez szuper megoldás neked,de akkor sincs probléma ha nem ez a stílus dominál a ház körül,hiszen a lemezkerítés bármely környezetbe beleillik. Léteznek különböző kerítésmegoldások,amit ugyanolyan gondozásmentes anyagból készítünk ilyen pl: a kerítésdeszkát formázó lemezkerítés deszka elemek.

4., Nem lát be a szomszéd,sem a járókelők

 • Az egyedi méretre gyártott szinte bármekkora kerítést fel tudsz húzni a birtokod köré. Jobban néz ki mint a drótkerítés és persze nem is olyan hézagos.. Persze rakhatsz nádkerítést,de valljuk be egy famintás trapézlemez kerítés ezerszer jobban mutat. És ha erre figyel a szomszéd akkor nem érdekli mi van a kerítés mögött.

+1 indok.,

 • Könnyen és gyorsan felszerelhető. Rendes fakerítéshez viszonyítva itt nem kell 10 centinként felfogatni újabb lemezt,a trapézlemez ugyanis 110cm hasznos szélességgel rendelkezik. Színazonos önmetsző csavarokkal előfúrás nélkül szerelhető.

4 thoughts on “Lemez kerítés mellett szóló érvek

 1. I pay a visit every day some blogs and websites to read articles,
  however this website offers feature based
  writing.

  1. Köszönöm szépen!

 2. I enjoy looking through a post that can make people think.

  Also, thank you for allowing me to comment!

  1. Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük