Posted on

Lakásfelújítási támogatás

Sajnos a jelenlegi helyzetet az építőipar is megérezte. Megrendeléseik az előző évekhez és a tavalyi év elejéhez képest nagy mértékben csökkentek. Természetesen a kevesebb megrendelést a nagy cégek nem érezték meg annyira. Sokkal inkább a kis létszámú cégek,családi és egyéni vállalkozások. Ez a támogatás fellendítheti az építőipart.

Kedvez a családoknak,hiszen az elmúlt időszak sokak számára megterhelő volt. Ezzel a segítséggel sok család tudja felújíttatni ,jobbá tenni otthonukat. Ehhez az otthon felújítási programhoz nem szükséges igényelni a CSOK ( Családi Otthonteremtési Kedvezmény) támogatást. A támogatás anyagköltségre és munkadíjra is használható.

Mi Bádogosok is nagyon örülünk ennek a támogatásnak,hiszen az általunk forgalmazott termékekre, vagy tetőfedésre(legyen szó cserepeslemezről ,vagy korcolt fedésről), vagy akár lemezkerítésre is fordíthatják az igénylők.

A tőlünk vásárolt kész termékeket,tetőfedő anyagokat igény esetén felszereljük/beépítjük.Ajánlott idejében felkeresni a megfelelő szakembereket,hogy minél hamarabb elkészüljön a megálmodott felújítás. Már Hozzánk is szép számmal érkeznek megrendelések. Keressen Minket Ön is,hogy mielőbb felújított otthonába térhessen haza.

A támogatás pontos leírása,és részletei a következő oldalon megtalálhatók:

http://www.allamkincstar.gov.hu/