Posted on 2 hozzászólás

Picit rólunk….

Nos Tekerjük vissza az időkereket 2006-ra. Kiváltam a Bádogos munkahelyemről és saját céget alapítottam. Egy termék gyártásával és rajtam kívül két kollégával indultam el saját utamon két új élhajlítóval és két darab peremezővel. A kezdeti nehézségek mellett folyamatos munkánk volt egy nagy Bádogos Kereskedőnek. Két Év után a kereskedő beajánlott minket egy új kereskedőnek akinek akinek ugyan ezt a terméket gyártottuk. 2009-ben kibővítettük a vállalkozást épületek bádogozására és lett egy új kollégánk is. Eleinte kis családi házak ereszcsatornáit csináltuk részben saját kézzel készített bádogos termékekkel. A halad az idő törekedtünk a fejlődésre és folyamatosan beruháztunk különféle bádogos gépekbe és kéziszerszámokba. Egyre több lett a megrendelésünk a jó munkáink miatt. Fejlesztettük autóparkunkat és kibővítettük cégünket épület tető karbantartással majd a bádogos munka melett épületkarbantartással is foglalkozni kezdtünk. Egyaránt vállalunk kisebb és nagyobb építkezéseket:

Dolgoztunk már Dániában családiházak bádogos szerkezetit csináltuk, Ausztriában bérházak tetejét bádogoztuk állokorcos lemezfedéssel, Magyarországon bellül rengeteg kis és nagy családiház bádogozását készítettük el, középületek bádogozása: Szombathely Savaria Mozi tető bádogozása, Baja Rókuskórház falpanelozása, Tatabánya szeméttelep Falpanelozása, Felcsút Stadion Bádogozása. Székesfehérvár Önkormányzat műemlék épület ablakpárkányozása.

A külső beépítések mellet két fő termékkel folyamatos gyártást végünk 50m” saját készítésü műhelyünkben, mellette 16 fajta termékkel várjuk a megrendelőket. A készárut 110m” saját készítésü raktárunkban tárolni is tudjuk!

AWE Tatabánya falburkolás
Savaria Mozi
Fémrózsa
Családiház Fémlemez tető készítése
Ereszcsatorna szeglet Gyártása Évi 46000 db készül
Tetőkibúvó készítése kémények mellé 4500db / év
Felcsút Makovecz stadion
Felcsút Makovecz Stadion
Felcsút Makovecz Stadion

2 thoughts on “Picit rólunk….

  1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    1. Thanks!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük